Leilighet med 2 soverom til langtidsleie i Patalavaca,Gran Canaria

Referanse: 2575
Last ned pdf

Om eiendommen

Fin renovert leilighet med to soverom til leie i Patalavaca, i et semi-boligkompleks, stille og med fantastisk havutsikt.

Den fordeles som følger:

- Kjøkken-stue-spisestue

- Meget romslig og lys stue med sovesofa pluss en sjeselong for minst 4 personer, salongbord, møbler med TV og et vindu med fantastisk utsikt over Patalavaca-stranden, Anfi og Atlanterhavet.

- Spisestue med bord og stoler for 4 personer, utstillingsvindu med servise og glass.

- Oppusset kjøkken, møblert og utstyrt med mikrobølgeovn / grill, keramisk kokeplate med 3 plater, kaffetrakter, termos, kjøleskap med fryser og oppvaskmaskin, garderobe og lagringsplass.

- Soverom med dobbeltseng, innebygd garderobe, møbler og vindu med fantastisk utsikt over havet.

- Soverom med 2 enkeltsenger, innebygd garderobe og vindu.

- Bad med dusj, toalett, vask, skap og vaskemaskin.

- Lukket terrasse med skyvevinduer, uttrekkbart spisebord med stoler, uttrekkbar markise og fantastisk utsikt over Patalavaca-stranden, Anfi og Atlanterhavet.

Leiligheten ligger i et kompleks som har flere heiser for enkel tilgang. Det ligger foran Patalavaca-stranden, et ideelt sted å slappe av og nyte det fantastiske kanariske klimaet. Ved siden av inngangen finner du en buss- og drosjeholdeplass, samt supermarkeder, restauranter, apotek ... alt innen 100 meter. Mulighet for å ansette internett.

Det leies fullt møblert og utstyrt helst på lang sikt. Leieprisen er € 1260, og vann- og strømkostnader opptil € 50 per måned er inkludert.

For å reservere eiendommen vil den første innbetalingen av en måneds depositum være nødvendig (som vil bli returnert etter å ha levert eiendommen til eieren, så lenge boligens tilstand er den samme som på leveringstidspunktet til leietaker og vilkårene i leiekontrakten blir oppfylt)pluss en måneds eiendomsmeglersavgift (med tilhørende IGIC).

Pris: 1 260 € / per måned

Referanse: 2575
Type: Leilighet
Beliggenhet: Patalavaca
Anlegg: Patalavaca
Vann og strøm: Inklusiv til 50 euro
Bebygd areal: 45 m2

Spesielle fasiliteter

2 Soverom
1 Bad
1 Toalett
100 m fra strand

Andre fasiliteter

  • Havutsikt
  • Første linje
  • Dusj
  • Heis
  • Møblert