Leilighet til leie med 1 soverom i Taurito, Gran Canaria

Referanse: 2844
Last ned pdf

Om eiendommen

Leilighet til leie med vakker direkte utsikt over stranden, beliggende i byen Taurito sør på øya. Denne byen skiller seg ut for sitt gode vær og for å være en av de roligste og minst overfylte i området, hvor vi kan finne et badeland, små butikker og en liten strand med fin svart sand, hvor vi kan drive med forskjellige sporter og aktiviteter akvatisk. Taurito har lett tilgang og er nær områder som Puerto Rico eller Mogán hvor vi kan finne kjøpesentre, restauranter, butikker og fritidsområder.

Leiligheten er fordelt på en etasje, hvor vi kan nyte:

1 praktisk kjøkken tilknyttet stuen

1 komplett stue med direkte utgang til terrasse

1 bad med dusj

1 vaskerom

1 soverom med dobbeltseng og utvendig utsikt.

1 stor terrasse med flott utsikt over havet.

Leiligheten lar oss nyte både inne og ute hvor vi har en spiseplass og et avslapningsområde som nyter solen og havet. Det ligger i et leilighetskompleks med felles svømmebasseng, kun 500 meters gange fra stranden.

For å reservere eiendommen, vil den første betalingen av en måneds depositum kreves (som vil bli returnert etter levering av eiendommen til eieren, så lenge eiendommen er den samme som på tidspunktet for levering til leietaker og vilkårene i leieavtale er oppfylt), leieavtale), pluss en måneds byråavgift (pluss tilhørende IGIC).

Pris: 850 € / per måned

Referanse: 2844
Type: Leilighet
Beliggenhet: Taurito
Anlegg: Taurito
Vann og strøm: Inklusiv til 50 euro per måned
Bebygd areal: 40 m2
Uteområder: 20 m2

Spesielle fasiliteter

1 Soverom
1 Bad
800 m fra strand

Andre fasiliteter

  • Havutsikt
  • Terrasse
  • Basseng
  • Heis
  • Møblert