Flott leilighet til leie med 1 soverom i Puerto Rico,Gran Canaria

Referanse: 314
Last ned pdf

Om eiendommen

Leilighet til leie med vakker utsikt i Puerto Rico, Gran Canaria. Det ligger i den øvre delen av byen, du trenger et kjøretøy for å komme dit, eller du kan også gå (20 min.) Fra sentrum. Den har veldig fin utsikt over havet og fjellene i nærheten. Sol om morgenen og det meste av dagen. Komplekset har et felles basseng med sol hele dagen, med dusj og hengekøyer. Hvis du har et kjøretøy, kan du parkere på gaten uten ekstra kostnad. Lang leiesesong er å foretrekke. Ideell for par eller enkeltperson. Kostnadene for vann og elektrisitet er inkludert opptil 50 euro per måned.

- Åpen stue med møbler, utgang til terrassen

- Utstyrt kjøkken, ventilasjon

- Soverom med dobbeltseng, garderobe

- bad med dusj

- Stor terrasse med hagemøbler

Det leies fullt møblert og utstyrt. Leieprisen er € 750  strøm- og vannkostnader er inkludert i prisen opptil € 50 per måned.

For å reservere eiendommen vil den første betalingen av en måneds depositum være nødvendig (som vil bli returnert etter å ha levert eiendommen til eieren, så lenge eiendommens tilstand er den samme som på tidspunktet for levering til leietaker og at vilkårene i leiekontrakten er oppfylt), pluss en måned med byrågebyrer (pluss tilhørende IGIC).

Pris: 750 € / per måned

Referanse: 314
Type: Leilighet
Beliggenhet: Puerto Rico top
Anlegg: Puerto Rico Top
Vann og strøm: Inklusiv til 50 euro per måned
Bebygd areal: 55 m2
Bruksareal: 40 m2
Uteområder: 15 m2

Spesielle fasiliteter

1 Soverom
1 Bad
1 Toalett
2 [floors]
1200 m fra strand

Andre fasiliteter

  • Havutsikt
  • Terrasse
  • Første linje
  • Dusj
  • Basseng
  • Møblert